Miranda Eigen Huis & Tuin

Miranda in Eigen Huis & Tuin

In het tv-seizoen 2015/2016 heb ik naast tv-klusser Thomas Verhoef als presenterende klusvrouw gewerkt voor het programma Eigen Huis & Tuin; het bekendste klusprogramma op de Nederlandse televisie! Ik maakte deel uit van het presentatieteam samen met presentatrices Froukje de Both, Evelien Struik, tuinmannen Lodewijk Hoekstra en Tom Groot (Boer Tom) en Thomas Verhoef als klusser. Samen hebben we een gedateerd huis en bijbehorende tuin aan de Jeudestraat in Zoelen omgetoverd tot een prachtige moderne woning met de sfeer van een oude boerderij.

Kinderkamer in Zoelen

Vooral het verbouwen van de kinderkamer is me bijgebleven omdat dit een hele grote metamorfose was. Er is een dakkapel geplaatst en ik heb een muur dicht gemaakt en een nieuwe ingang gecreëerd. De unieke vloerschildering die ik vervolgens op de vloer heb aangebracht maakte het tot een heel bijzonder project. Ik vond het erg leuk om deze vloerschildering te maken. Mijn kluskwaliteiten en creativiteit kwamen hierbij samen. Deze vloerschildering heeft me daarom o.a. geïnspireerd om met mijn eigen bedrijf me vooral te gaan richten op creatief schilderwerk.

Uitzendingen terugkijken

Naast het opknappen van de woning heb ik ook net als Thomas Verhoef bij meerdere mensen thuis geklust. De uitzendingen waar ik in te zien ben zijn terug te kijken via de website van Eigen Huis & Tuin. Dit is een link naar de uitzending waarin de kinderkamer in Zoelen wordt verbouwd.