Vormen schilderen op de muur

Vormen schilderen op de muur

Vormen schilderen op de muur. Mooie meubels, planten en accessoires..... en toch komt je interieur niet echt tot leven. Het ademt niet de sfeer uit, die je er van had verwacht. Hoe kan dit? Niet alleen meubels en accessoires bepalen de sfeer van een woning. Ook de vloeren, plafonds en natuurlijk de muren, hebben hier invloed op, want ze vormen een groot deel van je blikveld als je een ruimte in kijkt. Het is net als het paspartoe en de lijst om een schilderij. Ze kunnen de schildering maken of breken. Zo geldt dat ook voor de muren in je huis. De kleuren, structuren en vlakverdeling van de wanden kunnen je mooie meubels lelijk af laten steken...  of tot leven laten brengen.

Invloed van kleur, structuur en vorm

Een kleur kan bijvoorbeeld ontzettend veel doen. Een bruine leren bank, komt veel beter tot zijn recht voor een donkergroene, dan voor een witte muur. Elke verfsoort heeft ook weer zijn eigen uitstraling. Kalkverf geeft  met zijn poederachtige effect, een warme, klassieke look. Verder kan het werken met vlakken een groot verschil maken. Een geschilderde strook aan het hoofdeind van je bed, breekt de muur en laat het bed een geheel vormen met de muur. Het licht van een staande lamp kun je accentueren door er een gekleurd vlak achter te schilderen.

Schilderwerk en interieur

De kunst is dus om schilderwerk en interieur samen te laten komen en het beste in elkaar naar boven te laten komen. Dit is wat ik doe met Miranda Maakt het Mooi en wat ik beschouw als mijn missie. Met mijn passie en talent op het gebied van kleur, verf, woninginrichting en creativiteit, wil ik mensen helpen met het tot leven brengen van hun interieur. Ik heb veel gevoel voor kleur, kan zelf verf op kleur mengen, heb verstand van verschillende verfsoorten en heb verder een timmermansoog, meetkundig inzicht en een strakke hand, die gaan voor een superstrak resultaat. Door mijn creativiteit, doorzettingsvermogen en (sociale) intelligentie ben ik daarnaast in staat om me te ontwikkelen. Ik kom  met vernieuwende ideeen en geef elke klant weer een eigen persoonlijk advies. Dit advies vertaalt zich in de uitvoering van het creatieve schilderwerk. Ik ben geen ontwerper maar werk op basis van een idee en laat me sturen door mijn expertise, het creatieve proces en de wensen van de jouw als klant. De mogelijkheden die ik zie op het gebied van abstract schilderwerk en interieur zijn heel breed. Niet alles wat ik kan staat dus op mijn website. Informeer daarom gerust naar de mogelijkheden en ideeen die ik heb. Of kijk ook eens rond op mijn pagina op Pinterest. Ook de volgende sites laten zien wat je kan doen met het schilderen van vormen op de muur: