Wereldkaart magnetisch

Wereldkaart op muur laten schilderen

Je hebt al heel wat afgereisd en geniet nog elke dag van al je mooie herinneringen. Terwijl je thuis bent verdien je geld voor je volgende reis.  Ondertussen wil je graag laten zien waar je allemaal geweest bent! Aan vrienden en familie maar vooral aan jezelf, zodat je kunt blijft genieten van je mooie ervaringen.

Magnetische wereldkaart

Een wereldkaart aan je muur is het perfecte middel om het gevoel vast te houden. Je kunt een poster van een wereldkaart ophangen of een muursticker op je muur plakken. Maar met een geschilderde magnetische wereldkaart ben je toch wel baas boven baas. Op die manier kun je namelijk met magneten aangeven waar je bent geweest. Ook kun je je mooiste foto's ophangen in en rond de kaart. Niet alleen de wereldkaart is magnetisch maar de hele muur! Dus ook als je naar Hawai bent geweest, blijft je magneet hangen.

Miranda Maakt het Mooi maakt een unieke muurschildering

Miranda Maakt het Mooi kan de wereldkaart uitvoeren in een stijl die past bij jouw huis. Welke afmeting, kleur of uitvoering je ook wilt. De wereldkaart kan ingekleurd zijn maar ik kan ook alleen de lijnen schilderen. Ook kan ik de wereldkaart schilderen alsof het een oude kaart of schatkaart is. Die kaart is bijvoorbeeld opgeduikeld uit een vrachtschip uit de tijd van de VOC :) Kortom genoeg creatieve ideeën om een bijzondere muurschildering op jouw muur te maken. Waar je nog jaren plezier van zult hebben!